Hotell/Flyg/Restauranger

Hotell

Är det något Toronto inte lider brist på så är det hotell i alla prisklasser.

Det är alltid en bra idé att använda sig av en tjänst i stil med HotelsCombined™.

Några förslag på hotell som kan vara värda att ta en titt på i centrala Toronto:

Flyg

Hur man än vrider och vänder på det så brukar prislappen starta på runt 4000-4500 kr tur-och-retur om man är ute i hyfsat god tid. Det går att spara några hundralappar om man väljer att göra mer än 1 byte och låta resan ta 5-6 timmar längre tid.

I stort sett alla stora flygbolag flyger till/från Lester B Pearson International Airport i Toronto och vilket flygbolag man föredrar brukar skifta från person till person. Så det är bara ett tips, å inget tvång, att ta sig en titt på KLM. KLM är ett utav de internationella flygbolag som har flest flighter till/från Toronto.

Restauranger

"I love eating in Toronto. It's one of the few cities in the world that thinks of multi-ethnic food as a necessity, not an oddity" - Calvin Trillin

Att Toronto är en stad med många immigranter går bara inte att missa om man tar sig en titt på restaurangutbudet. Stan är ett veritabelt smörgåsbord :-) i fråga om utbudet av "etnisk" mat å det är något man absolut ska utforska!

Några personliga favoriter är den etiopiska restaurangen Ethiopiques Restaurant, japanen Bikkuri och cajun/kreolaren N'awlins.

Å du kommer att ångra dig för resten av ditt liv om du inte äter på 360 Restaurant uppe i CN Tower!!! Om du tänker äta där tillsammans med den som är ditt ljus och allt här i världen som rekommenderas att äta middag efter att solen gått ner; romantiskt är bara förnamnet när det gäller att titta ut över den glittrande staden å alla dess ljus och samtidigt hålla handen.

Design by Gabfire | Courtesy Open Web Design